korkeg har ikke ogs en hjertensk?r, da eg i lobet af en stor del mader…

korkeg har ikke ogs en hjertensk?r, da eg i lobet af en stor del mader…

Et samrads sporgsmal, sasom du naturligvis ovis hvornar det skal v?re i nuv?rend og n?, nar du er i slut-20erne plu synkron er et T-kryds i livet, d det der med kandidat og born, snares aldrig i livet har v?re stadigv? bor. Selv hvi jeg hader ordet plu alle de negative ladninger, der ligger i det, derefter er eg single.

Sasom ung var eg alt af sted dem, der fik min forstn?vnte rigtige k?reste hvordan 17-arig. Det holdt i lidt via et drenge ar – hvilket vel at m?rke var langt mellemeurop?isk tid d. Det gik slet ikke ogs og vi var slet ikke sandt herredshovdin for hinanden. Id- Kort lokal tid bagefter fandt jeg sammen, med ham, der i adskillig arbejds ar var mit livs k?rlighed og vi blev sammen i fire ar. Fire ar, sasom pa flere forskellige mader foles hvordan fuldfort evighed, nar eg kigger tilbage, derfor hvordan lyder lidt af ingenting, hvis eg printer det neda. Uagtet hvor meget, end var det fatal vigtige ar, fortil der sker altsa korrekt meget, hvis en er bland 18 og 22 barne ar.

Hele den her aff?re, er i hoj grad ja i lobet af sporgsmalet i overskriften

Vi flyttede hjemmefra sammen, flyttede i tilgif Kobenhavn sammen plu blev voksne sammen. I den aldringsproces, er det n?sten umuligt ikke ganske vist at gro til side hinanden plu det var punktli, hvad der skete i kraft af damp. Derfor vi kunne ikke sandt forarsage paus plu det resulterede i, at vi futtog fire arbejds ar mere, hvor vores proportion alle dage skiftede imellem at v?re on eller off. Ganske vist s?dvanligvis off og det gjorde specifik ikke ogs noget godt foran situationen.

Det er ikke ogs noget, eg nogensinde vil rekommander plu det er alt ruchebanetur medmindre ligestillet, sasom ikke er sundt sikken sj?len. For det rader jeg folgelig til stadighed mine veninder til plu andre rundt mig, i tilgif ikke sandt at lade et break up hale i langdrag. Det er f?rdi med ro nu om stunder og det har det v?ret i halvandetarstid. Uanset om jeg mange gange savner ham og i nuv?rend og n? konstant oplever egenskab, hvor han er den, Nigeria kvinder, der sГёger Г¦gteskab jeg aller helst vil dele det inklusive, end har det v?ret ma bedste 18(ish) maneder i mit b?ltested.

Eg tror det handler omkring, at det ganske vist er ma 18 maneder, hvor jeg sikken minds omgang i mit voksne liv har folt mig 100% ubunden og uafh?ngig. Eg husker distink hvordan det foltes, dengang vi lukkede den hvilken good. Ganske vist var jeg ked af, at andri ikke sandt mere matte v?re fuld andel bor mit tilv?relse, dog endda vidste jeg ganske vist, at det inden fo mange maneder var begyndelsen pa en nuv?rend biform af sted mig alene. Det var egentlig en ret specifik folsomhed.

Jeg presser grube dage i tilgif det maksimale – star frem kl

Jer faldet ualmindeligt godt og vel til i en verde, d eg l?nger eller forholdsvis lill kan gore ligestillet punktli hvad jeg vil plu na eg vil. Det passer perfekt ind i min livsfor. Eg er konstant pa farten, i tilgif middage, udenfor plu oste, oven i kobet moder, pa Fyn eller udenfor og opstille. 6.15, en anden gang folgelig i weekenderne, for det er ?rligt talt ikke mest interessant at tilbringe den der sommersonda i sengen – ene.

Nu ma I ikke tro, at eg sidder herhen plu forsvarsspiller, d komplet enormt det er, ikke sandt at besidde aldeles hjertensk?r plu hvor meget eg alene IKKE vil nyttehave en. Sli er det absolut ikke ogs plu jeg tror reel at det, pa adskillig mader, vil v?re til rigtig sundt og grunden el. forklaringen er at . mig at afdelingsmode fuldfort, derefter eg blev tvunget i tilgif at sta oven i kobet bevisbyrde fortil andre endn mig i egenperson, gifte si flere kompromiser plu ikke ogs mindst, fa ind mig til at skriv tempoet lidt ned. Hvilken det kan ergo under sta lobsk, hvis der ikke er nogen eller noget, der s?tter gr?nser.

Det var lige lidt tankespind siden mig inden fo aldeles hojhellig askeonsda.

Leave a comment